kontorfaellesskab-herning.dk: Kontor i Ikast

Kontor i Ikast

Om Ikast
Ikast er naboby til Herning. Ikast har lige over 15.000 indbyggere og er en del af Ikast-Brande kommune.

Værd at besøge i Ikast
Ikast har en rig håndboldkultur. Således har man vundet DM i kvindehåndbold under navnet Ikast FS. Senere indgik klubben i samarbejdet FCM Håndbold, hvorunder man har vundet yderligere to mesterskaber. Udover dette er også Ikast-tårnet, vandværksmuseet og den overdækkede gågade et besøg værd.

Ikasts geografi
Ikast er naboby til Herning. Således er der fem kilometer fra Ikast til Hammerum, der er Hernings østligste bydel. Herfra er der yderligere fem kilometer til Herning centrum.

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.

Mere i denne kategori: « Hammerum Lind »